Keskustelu Keskustelu

 

Kuntaliitos vaatii keskustelua

Tervetuloa keskustelemaan Maaningan ja Kuopion kuntaliitoksesta. Keskustelua koskevat yleiset säännöt: keskustelu ei saa loukata ketään eikä rikkoa Suomen lakia. Keskustelun aiheet on seuraamisen helpottamiseksi jaoteltu palveluittain.

 

Jos haluat jatkaa kuntalaisilloissa aloitettua keskustelua, niin muistin virkistämiseksi illan aikana esitetyt kysymykset tässä: Mitkä asiat huolestuttavat alla esiteltyjen palvelukokonaisuuksien osalta, mikäli Maaninka liittyy Kuopioon? Mihin kysymyksiin haluat vastauksen talvella tehtävässä kuntaliitosselvityksessä? Entä mitä hyvää odotat ja toivot kuntaliitokselta?

 

Pääset osallistumaan keskusteluun rekisteröitymällä näiden sivujen käyttäjäksi. Tarkat kuvalliset ohjeet löydät kuopiossa.fi -sivuston etusivulta tai tämän kohdan alapuolelta. Mene Kirjaudu sisään -painikkeella Rekisteröidy-kohtaan. Jos tällä sivulla tekstivarmennus näyttää epäselvälle, niin päivitä sivu (pikakomento CTRL+R tai CTRL+F5). Tekstivarmennuksen jälkeen täytä omat tietosi ohjeiden mukaan (toista etunimeä ei välttämättä tarvitse täyttää). Sen jälkeen saat sähköpostiisi salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan sisään.

 

Katso ohjevideotjotka löytyvät myös vasemman reunan valikosta kohdasta Ohjeet.

 

Voit keskustella ja kommentoida kuntaliitosasioista myös Kuopion kaupungin facebook-sivuilla https://www.facebook.com/kuopionkaupunki