Etusivu Etusivu

Maaninka liittyy Kuopioon vuonna 2015

Maaningan kunnanvaltuusto ja Kuopion kaupunginvaltuusto hyväksyivät Maaningan ja Kuopion kuntaliitoksen kokouksissaan 12.11.2012. Maaninka liittyy Kuopioon 1.1.2015.

Kansalaisilta Maaningalla 21.4.2016 klo 18

Maaninka-neuvottelukunta järjestää kaikille maaninkalaisille avoimen kansalaisillan Maaninkajärven koululla torstaina 21.4. klo 18.00.

Maaninkalaiset ovat olleet vuoden kuopiolaisia. Nyt on aika tarkastella, miten muutos on koettu, mitä hyviä asioita tai mahdollisia kehittämiskohteita löytyy.

Kysymyksiin ja toiveisiin on vastaamassa Kuopion kaupungin ylintä virkamiesjohtoa. Kaupunginjohtaja Petteri Paronen, palvelualuejohtaja Markku Tervahauta, varhaiskasvatuksen johtaja Pekka Lindell, asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen, kehityspäällikkö Mirja Wihuri sekä perusturvan ja terveydenhuollon asiakkuusjohtajia.

Tilaisuuden kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

Tervetuloa!
Maaninka-neuvottelukunta

Maaninkalaisille uusi palveluopas  

Maaninkalaisiin talouksiin on jaettu palveluopas, johon on koottu kattava tietopaketti Maaningan alueen kaupunkipalveluista vuoden 2015 alusta. Oppaassa on myös Maaningan palveluiden laaja puhelinluettelo. Kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi@sukunimi@kuopio.fi.

Kaupungin palvelut kehittyvät koko ajan. Palveluopas on laadittu loppuvuoden 2014 tietojen perusteella. Oppaan tiedot muuttuvat palvelujen kehityksen mukaan. Maaningan kunnan verkkosivut (www.maaninka.fi) jäävät pois käytöstä 28.2.2015.

Tietojen ajantasaisin lähde vuoden 2015 alusta on kaupungin internet-sivusto osoitteessa www.kuopio.fi.

Linkki palveluoppaaseen:
Maaningan palvelut ja yhteystiedot vuoden 2015 alusta (pdf-tiedosto)

----

Kuntaliitosmateriaalia

Maaningan kunnan ja Kuopion kaupungin yhdistymissopimus

Maaninka Kuopio yhdistymisselvitys yhteenveto

Hyvinvoinnin edistäminen

Kasvu ja oppiminen

Kaupunkiympäristö

Perusturva ja terveydenhuolto

Toimintaympäristö talous henkilöstöhallinto päätöksenteko

Tukipalvelut

Vetovoimaisuus